Bičíková Kateřina: Vaříme beze zbytku - Recepty od kořínku až po květ
Doporučená cena: 449,- Kč
Naše cena: 382,- Kč
(sleva 15 % - ušetříte 67 Kč)
Autor: Bičíková Kateřina
Druh vazby: Knihy - vázané
Počet stran: 176
Rozměr: 161 x 242 mm
Vydáno: 2022-06-29
Stav: Skladem v externím skladu
Datum odeslání: Do týdne
ISBN: 978-80-271-1268-5
EAN: 9788027112685
Nakladatelství: GRADA Publishing, a. s.
Sdílejte na Facebooku
Zbylé přílohy, okrájené kousky zeleniny, přezrálé ovoce… Také si s nimi mnohdy nevíte rady, ale vyhodit je nechcete? To je dobře, protože i z těchto surovin můžete připravit spousty skvělých a chutných jídel! Přinášíme vám osmdesátku úžasných receptů ze zbytků – i beze zbytku. Zkrátka receptů, kde zpracujete kompletně celou surovinu: od kořínku až po květ! Nevyhazujte nať kořenové zeleniny, slupky jablek nebo brambor ani okoralé zbylé knedlíky. Kulinární redaktorka Kateřina Bičíková vás ve své kuchařce Vaříme bez zbytku naučí, jak tyto surovinové outsidery jednoduše a lahodně zpracovat. Krémová polévka s mrkvovou natí, řepný burger, kopřivový špenát, šeříkový sirup nebo plněné kedlubnové listy, saláty, dezerty i likéry – množství lahodných bezmasých receptů, stravitelných přitom i pro fajnovější jazýčky a zapřisáhlé masožrouty, kterým se při pohledu na porosty medvědího česneku či ředkvičkové listy prostě (zatím!) nesbíhají sliny. Vyzkoušeno!
Zatím nikdo nehodnotil.
Zákazníci s knihou Vaříme beze zbytku - Recepty od kořínku až po květ kupují:
Trnková Klára: Tajné zahrádkové recepty naší babičky
Tentokrát se s babiččiným sešitkem vydáme na zahrádku a budeme se věnovat receptům ze všeho, co si můžeme sami vypěstovat. Ovoce, zelenina a bylinky v ...
Tentokrát se s babiččiným sešitkem vydáme na zahrádku a budeme se věnovat receptům ze všeho, co si můžeme sami vypěstovat. Ovoce, zelenina a bylinky v ...
Trnková Klára: Tajné zeleninové recepty
Traduje se, že česká kuchyně využívá při přípravě pokrmů málo zeleniny. Naši předkové však naopak vařili masité pokrmy pouze svátečně a zelenina pěsto ...
Traduje se, že česká kuchyně využívá při přípravě pokrmů málo zeleniny. Naši předkové však naopak vařili masité pokrmy pouze svátečně a zelenina pěsto ...