Jasminka.cz - internetové knihkupectví Položek v košíku položek v košíku 0 0
Vyhledávání:

Hlavní stránka > Životopisy, osudy > Moje cesta k Michelinu - To nejlepší z receptů prvního československého mic



Pospíšil Pavel: Moje cesta k Michelinu - To nejlepší z receptů prvního československého mic


Pospíšil Pavel: Moje cesta k Michelinu - To nejlepší z receptů prvního československého mic Doporučená cena: 499,- Kč
Naše cena: 449,- Kč
(sleva 10 % - ušetříte 50 Kč)

Autor: Pospíšil Pavel
Druh vazby: Knihy - vázané
Počet stran: 224
Rozměr: 200 x 240 mm
Vydáno: 2018-11-29
Stav: Skladem v externím skladu
Datum odeslání: Do týdne

ISBN: 978-80-7585-686-9
EAN: 9788075856869
Nakladatelství: DOBROVSKÝ s.r.o.
Sdílejte na Facebooku


Nejočekávanější kuchařka vánoc 2018! Kniha Pavla Pospíšila, prvního československého kuchaře, který získal michelinskou hvězdu. Má osm velkýh kapitol, každá je věnována jedné zemi, kde jako kuchař působil. Pavel Pospíšil je uznávaným expertem na gastronomii, televizní kuchařskou hvězdou Slovenska a také majitelem úspěšné restaurace. V novince Moje cesta k Michelinu popisuje nejen svůj životní příběh, ale přináší 64 unikátních receptů, kterými zaručeně uděláte dojem! PROČ SE JEDNÁ O FANTASTICKOU KUCHAŘKU? * Kniha je rozdělena na osm kapitol podle zemí ve kterých Pavel žil a vařil * První Čechoslovák, který získal Michelinskou hvězdu * Majitel restaurace patřící mezi nejlepší v Německu * Autor byl uveden v roce 2016 členem Síně slávy gastronomie * Nejznámější kuchař Slovenska a tvář pořadu Tajemství mé kuchyně * Průvodce pořadem Pochoutkový rok na Českém rozhlase CO V KUCHAŘCE ČTENÁŘI NALEZNOU? Přináší 64 unikátních receptů, kterými uděláte dojem na všechny strávníky. Všechny recepty jsou navíc zázračně jednoduché a doplněné informacemi o časové náročnosti, takže si vše můžete skvěle naplánovat. A na jakou kuchyni se můžete těšit? Uvařte si lahodné pokrmy z Moravy, Slovenska, ale také Bádenska, Švýcarska, Francie nebo třeba z Mallorky. „Na kuchařině je krásné to, že nemá konce. Ostatní řemeslníci, jako jsou tesaři, truhláři nebo zedníci, se v určitý okamžik dostanou na konec svých dovedností. Ale v kuchařině to nikdy nekončí.“ Pavel Pospíšil

 

Zatím nikdo nehodnotil.

Hodnotit
Hodnocení knihy

Počet hvězdiček

Jméno:
Hodnocení:
Zrušit


Nabízené knihy od stejného autora(autorky):
Pospíšil Pavel: Země s nebem


© 2000 - 2021 Jasminka.cz