|
Dreyer Eva Maria: Bylinky do kuchyně a jejich jedovatí dvojníci![]() Naše cena: 260,- Kč (sleva 10 % - ušetříte 29 Kč) Autor: Dreyer Eva Maria Druh vazby: Knihy - vázané Počet stran: 141 Rozměr: 119 x 283 mm Vydáno: 2008-05-01 Stav: Skladem v externím skladu Datum odeslání: Do týdne ISBN: 978-80-86891-77-4 EAN: 9788086891774 Nakladatelství: Vydavatelství VÍKEND - J. Černý ![]() Příroda nám v každém ročním období nabízí záplavu rostlin. Zjara, v časném létě i v dalších měsících poskytuje mnoho zeleně i květů, jež se uplatňují jako zdroj vitaminů, příjemných chutí a léčivých účinků. Je jich kolem nás mnohem víc, než si obvykle uvědomujeme. Chlubí se svými barvami, nabízejí své listy i plody. Ty, které nejsou jedlé, nám starosti nedělají, ovšem – mnohé po pozření mají jedovaté účinky. Které jsou které? Odpověď je někdy těžká, když rostliny jedlé, nepoživatelné a dokonce jedovaté jsou si často podobné – jako dvojníci. Chceme-li bylinky sbírat a uplatnit v kuchyni, musíme je znát. Tato kniha nabízí možnost, jak spolehlivě poznat 90 všeobecně rozšířených poživatelných planých rostlin a jak je odlišit od podobných jedovatých nebo nepoživatelných druhů. Kniha Vás tímto úskalím vede srozumitelně a s přehledem.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nabízené knihy od stejného autora(autorky): Dreyer Eva Maria: Bylinky, plody a houby - Jak je rozeznat, sbírat a jíst Dreyer Eva Maria: Velký průvodce lesem |
|
© 2000 - 2021 Jasminka.cz |
Email: info@jasminka.cz, Mobilní verze |