Filipová Eva: Znovuobjevené recepty

Naše cena: 404,- Kč
(sleva 10 % - ušetříte 45 Kč)
Autor: Filipová Eva
Druh vazby: Knihy - vázané
Počet stran: 197
Rozměr: 240 x 268 mm
Vydáno: 2009-11-01
Stav: Skladem v externím skladu
Datum odeslání: Do týdne
ISBN: 978-80-904436-0-0
EAN: 9788090443600
Nakladatelství: Exempla, s. r. o.

Tuto kuchařku doporučuje Asociace hotelů a restaurací České republiky. Kniha Znovuobjevené recepty je zaměřená na hovězí, telecí a vepřové maso. Především na ty části, které jsou tak trochu opomíjené, ale z kterých si připravíte neuvěřitelné lahůdky. Dozvíte se, jak máte uvařit například hovězí oháňku s perníkovou omáčkou, hovězí líčka s bramborovou kaší, skvělý guláš z hovězí kližky, telecí brzlík, který je desetiletí gurmánskou specialitou exkluzivních restaurací, tafelspitz se zeleninou nebo výbornou domácí sekanou.Recepty, které zde najdete přinášejí nové pohledy na mnohdy již „zapomenutá jídla“, která se dříve často objevovala na jídelních lístcích, a která dnes kreativní kuchaři znovu v celém světě vracejí do svých restaurací jako kulinářské skvosty. Autorka spolupracovala s předními českými šéfkuchaři - Jiřím Králem, Radkem Šubrtem, Jaroslavem Sapíkem a Ladislavem Doušou.





Nabízené knihy od stejného autora(autorky):
Filipová Eva: Etiketa se šarmem - Odpovědi na nejčastější otázky etikety 21. století
Filipová Eva: Jezte chytře - Skvělé recepty podporující dobrou náladu, paměť a jasnou mys
Filipová Eva: Lahodně s etiketou - 100+1 jednoduchých receptů a společenská nápověda
Filipová Eva: Neřeš vrásky, hýčkej lásky