Frič Václav: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)

Naše cena: 314,- Kč
(sleva 15 % - ušetříte 55 Kč)
Autor: Frič Václav
Druh vazby: Knihy - paperback
Počet stran: 180
Rozměr: 195 x 280 mm
Vydáno: 2015-04-01
Stav: Skladem v externím skladu
Datum odeslání: Do týdne
ISBN: 978-80-87575-39-0
EAN: 9788087575390
Nakladatelství: Burda International CZ s.r.o.

Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete!




