Jasminka.cz - internetové knihkupectví Položek v košíku položek v košíku 0 0
Vyhledávání:

Hlavní stránka > Kuchařky, diety > Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka



Gahm Bernhard: Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka


Gahm Bernhard: Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka Doporučená cena: 249,- Kč
Naše cena: 212,- Kč
(sleva 15 % - ušetříte 37 Kč)

Autor: Gahm Bernhard
Druh vazby: Knihy - paperback
Počet stran: 128
Rozměr: 170 x 235 mm
Vydáno: 2012-04-01
Stav: Skladem v externím skladu
Datum odeslání: Do týdne

ISBN: 978-80-247-4266-3
EAN: 9788024742663
Nakladatelství: GRADA Publishing, a. s.
Sdílet na Facebook Sdílejte na Facebooku


Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.

 

Zatím nikdo nehodnotil.

Hodnotit
Hodnocení knihy

Počet hvězdiček

Jméno:
Hodnocení:
Zrušit





© 2000 - 2025 Jasminka.cz