Holec Josef: Zemědělství a potraviny - Encyklopedický předhled

Naše cena: 666,- Kč
(sleva 15 % - ušetříte 118 Kč)
Autor: Holec Josef
Druh vazby: Knihy - vázané
Počet stran: 224
Rozměr: 218 x 304 mm
Vydáno: 2019-08-30
Stav: Skladem v externím skladu
Datum odeslání: Do týdne
ISBN: 978-80-86726-98-4
EAN: 9788086726984
Nakladatelství: Profi Press s.r.o.

Kniha vznikla ve spolupráci s Českou zemědělskou univerzitou v Praze. Snahou knihy je poukázat na propojenost faktorů prostředí, vlastní zemědělské produkce a vyrobených potravin, ať již jde o jejich množství (včetně výhledů do budoucna), nebo kvalitu. V první část je o seznámení s historií, současným i budoucím významem zemědělství a zasazení produkce do kontextu prostředí. Druhá část je věnována produkčním systémům a třetí potravinám a způsobům zpracování zemědělských produktů. Zajímavé informace v knize naleznou nejen studenti středních škol, jímž je především určena, ale i široká veřejnost, která se v jediné knize získá ucelený přehled.




