Jasminka.cz - internetové knihkupectví Položek v košíku položek v košíku 0 0
Vyhledávání:

Hlavní stránka > Kuchařky, diety > Velká knedlíková kuchařka - Veletucet knedlíků v české kuchyni



Kosiner Petr, Bednářová Kateřina, Zatloukalová Jana Florentý: Velká knedlíková kuchařka - Veletucet knedlíků v české kuchyni


Kosiner Petr, Bednářová Kateřina, Zatloukalová Jana Florentý: Velká knedlíková kuchařka - Veletucet knedlíků v české kuchyni Doporučená cena: 699,- Kč
Naše cena: 594,- Kč
(sleva 15 % - ušetříte 105 Kč)

Autor: Kosiner Petr, Bednářová Kateřina, Zatloukalová Jana Florentý
Druh vazby: Knihy - vázané
Počet stran: 280
Rozměr: 197 x 287 mm
Vydáno: 2020-10-19
Stav: Skladem v externím skladu
Datum odeslání: Do týdne

ISBN: 978-80-907765-2-4
EAN: 9788090776524
Nakladatelství: Došel karamel s.r.o.
Sdílejte na Facebooku


Takto přehledně popsané recepty na knedlíky na jednom místě na trhu ještě nebyly! Knedlíková kuchařka je poklad, který najde využití v každé domácnosti. Oslovuje milovníky dobrého jídla napříč generacemi, kteří se jí budou inspirovat po celé dekády. JSME NÁROD KNEDLÍKÁŘŮ! (MILUJÍCÍ KNEDLÍKY!) Velká knedlíková kuchařka vám nabídne hned veletucet (tedy 144) originálních knedlíkových receptů! Ty pro vás sepsal nekorunovaný knedlíkový král Petr Kosiner, spoluzakladatel firmy Knedlíky Láznička, společně s food editorkou Kateřinou Bednářovou. O úvodní část, která vás provede přípravou základních těst i postupů, se postarala již korunovaná královna série Kuchařek pro dceru, Jana Florentýna Zatloukalová. Knedlíková kuchařka odpoví začínajícím kuchařům na otázky ohledně přípravy všech druhů knedlíků. Zároveň nabídne přesné a fungující recepty vychytané do posledního detailu, včetně podrobných fotografických návodů. Uvařit bramborový, houskový nebo i kynutý ovocný knedlík už pro vás bude navždy „brnkačka“. Ostřílení kuchaři a kuchařky všech generací si zde rozšíří repertoár o speciální knedlíky a netradiční suroviny. V kuchařce najdete například perníkové knedlíky ke zvěřině, slavnostní mandlové ke svíčkové nebo rustikální fazolový knedlík k pivnímu guláši. Jsou zde i ovocné knedlíky všech druhů, rýžové knedlíky, ty do polévek, pečené či bezlepkové, vždy s podrobným návodem i doporučením, k jakému pokrmu jsou vhodné. V každé kapitole najdete také doprovodné recepty a jeden „super recept“ Petra Kosinera, třeba na dokonalou svíčkovou nebo ten nejlepší vývar.

 

Zatím nikdo nehodnotil.

Hodnotit
Hodnocení knihy

Počet hvězdiček

Jméno:
Hodnocení:
Zrušit





© 2000 - 2024 Jasminka.cz