Jasminka.cz - internetové knihkupectví Položek v košíku položek v košíku 0 0
Vyhledávání:

Hlavní stránka > Kuchařky, diety > Nakládáme zeleninu - Zdravě, rychle, chutně pomocí mléčného kvašení



Lorenz-Ladener Claudia: Nakládáme zeleninu - Zdravě, rychle, chutně pomocí mléčného kvašení


Lorenz-Ladener Claudia: Nakládáme zeleninu - Zdravě, rychle, chutně pomocí mléčného kvašení Doporučená cena: 349,- Kč
Naše cena: 297,- Kč
(sleva 15 % - ušetříte 52 Kč)

Autor: Lorenz-Ladener Claudia
Druh vazby: Knihy - paperback
Počet stran: 120
Rozměr: 162 x 237 mm
Vydáno: 2016-07-20
Stav: Výprodej - poslední kusy
Datum odeslání: viz. obchodní podmínky

ISBN: 978-80-247-5785-8
EAN: 9788024757858
Nakladatelství: GRADA Publishing, a. s.
Sdílejte na Facebooku


Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak dosvědčuje velké množství receptů v této knize, nakládat nemusíte jen zelí, jak se řada lidí mylně domnívá, nýbrž téměř všechny druhy zeleniny. Po celý rok budete tak mít k dispozici bohatý, navíc velmi levný a na přípravu snadný zdroj vitaminů, enzymů a dalších cenných látek, navíc v chutné, příjemně aromatické podobě.

 

Zatím nikdo nehodnotil.

Hodnotit
Hodnocení knihy

Počet hvězdiček

Jméno:
Hodnocení:
Zrušit


Nabízené knihy od stejného autora(autorky):
Lorenz-Ladener Claudia: Zahradní pekárny - Návody na stavbu pecí z cihel a hlíny



© 2000 - 2024 Jasminka.cz