Schmid Jeremy: Uzení - Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další

Naše cena: 339,- Kč
(sleva 15 % - ušetříte 60 Kč)
Autor: Schmid Jeremy
Druh vazby: Knihy - vázané
Počet stran: 160
Rozměr: 216 x 270 mm
Vydáno: 2018-10-15
Stav: Skladem v externím skladu
Datum odeslání: Do týdne
ISBN: 978-80-271-0652-3
EAN: 9788027106523
Nakladatelství: GRADA Publishing, a. s.

Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit a vyudit různé druhy masa a dalších potravin, aby byl výsledek co nejlepší. Každou kapitolu doplňují recepty, ve kterých zazáří potraviny, které jsme si sami vyudili. Udit můžete nejen maso, ale také sýry, ořechy, vejce a samozřejmě i zeleninu a ovoce a sůl.




