Stejskalová Jaroslava, Kadlec František, Nováková Ivana: Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty
Doporučená cena: 143,- Kč
Naše cena: 122,- Kč
(sleva 15 % - ušetříte 21 Kč)
Autor: Stejskalová Jaroslava, Kadlec František, Nováková Ivana
Druh vazby: Knihy - vázané
Počet stran: 96
Rozměr: 200 x 297 mm
Vydáno: 2006-01-01
Stav: Skladem v externím skladu
Datum odeslání: Do týdne
EAN: 9788085970517
Nakladatelství: Bookretail s.r.o.
Sdílejte na Facebooku
Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi.
Zatím nikdo nehodnotil.