Jasminka.cz - internetové knihkupectví Položek v košíku položek v košíku 0 0
Vyhledávání:

Hlavní stránka > Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty



Stejskalová Jaroslava, Kadlec František, Nováková Ivana: Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty


Stejskalová Jaroslava, Kadlec František, Nováková Ivana: Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty Doporučená cena: 143,- Kč
Naše cena: 122,- Kč
(sleva 15 % - ušetříte 21 Kč)

Autor: Stejskalová Jaroslava, Kadlec František, Nováková Ivana
Druh vazby: Knihy - vázané
Počet stran: 96
Rozměr: 200 x 297 mm
Vydáno: 2006-01-01
Stav: Skladem v externím skladu
Datum odeslání: Do týdne


EAN: 9788085970517
Nakladatelství: Bookretail s.r.o.
Sdílejte na Facebooku


Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi.

 

Zatím nikdo nehodnotil.

Hodnotit
Hodnocení knihy

Počet hvězdiček

Jméno:
Hodnocení:
Zrušit





© 2000 - 2024 Jasminka.cz