Uhrová Helena: Jak se dělá cidre, calvados, pommeau
Doporučená cena: 269,- Kč
Naše cena: 229,- Kč
(sleva 15 % - ušetříte 40 Kč)
Autor: Uhrová Helena
Druh vazby: Knihy - vázané
Počet stran: 96
Rozměr: 138 x 209 mm
Vydáno: 2016-04-28
Stav: Skladem v externím skladu
Datum odeslání: Do týdne
ISBN: 978-80-7433-151-0
EAN: 9788074331510
Nakladatelství: Vydavatelství VÍKEND - J. Černý
Sdílejte na Facebooku
Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát - jablkovici. Jenže pozor - jablkovice není věhlasný calvados, ten skvělý nápoj tmavě jantarové barvy, jemné chuti a vůně jablek! Calvados, to je vznešený příbuzný naší jablkovice. Proč tedy nezkusit trochu experimentovat a povznést náš destilát do ušlechtilého stavu? Krok za krokem vede k tomuto cíli čtenáře zkušená odbornice doc. ing. Helena Uhrová, CSc. Píše o historii, přípravě i použití nápojů, jako jsou cidre, calvados a pommeau. Připojuje zajímavé recepty na jídla a nápoje připravené s použitím calvadosu.
Zatím nikdo nehodnotil.