Jasminka.cz - internetové knihkupectví Položek v košíku položek v košíku 0 0
Vyhledávání:

Hlavní stránka > Slavná vejce - Od snídaně na vidličku po nebeský dezert (Edice Apetit)



neuveden: Slavná vejce - Od snídaně na vidličku po nebeský dezert (Edice Apetit)


neuveden: Slavná vejce - Od snídaně na vidličku po nebeský dezert (Edice Apetit) Doporučená cena: 399,- Kč
Naše cena: 339,- Kč
(sleva 15 % - ušetříte 60 Kč)

Autor: neuveden
Druh vazby: Knihy - vázané
Počet stran: 164
Rozměr: 216 x 246 mm
Vydáno: 2024-03-11
Stav: Skladem v externím skladu
Datum odeslání: Do týdne

ISBN: 978-80-88409-73-1
EAN: 9788088409731
Nakladatelství: Burda International CZ s.r.o.
Sdílejte na Facebooku


V edici Apetit vítáme další přírůstek – kuchařku Slavná vejce. Novinka, s níž můžete vařit od rána do večera, nadchne všechny, kteří milují ikonické recepty, jakými jsou například francouzská omeleta či creme brulée i ty, kteří rádi objevují svět prostřednictvím nových chutí. ***** Troufáme si říct, že vejce jsou jednou z nejuniverzálnějších surovin, z níž připravíte všechny typy pokrmů od snídaně po dezert. Sepsali jsme pro vás více než 130 receptů, ve kterých vejce hrají prim. Těšte se na lahodnou cestu kolem světa, na které nemineme vyhlášené klasiky jako vejce Benedikt či milované smaženky ani nové nápady, například hovězí ramen s marinovanými vejci nebo roládu Pavlova. Všechny recepty jsme pro vás uvařili a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. ***** V knize se dozvíte, jak na bezchybná vejce naměkko, nahniličko i natvrdo, sázená, ztracená i míchaná. S našimi tipy a správným postupem už vejce nikdy nebudete servírovat se zatajeným de-chem, zda se povedla. Budou vždy perfektní. ***** Kuchařka zkrátka obsahuje vše, co potřebujete o vejcích vědět. Zjistíte, jak číst důležité informace na papírovém obalu i skořápce vajec a co vám mohou prozradit o jejich původu. Naučíte se, jak i bez razítka na skořápce ověřit, zda je vejce čerstvé, či už má své nejlepší dny za sebou. Poradíme vám, jak vejce správně skladovat, abyste se vyhnuli všem potenciálním rizikům. Odnaučíme vás běžné chyby při rozklepávání a oddělování vajec. Vysvětlíme vám, jak využít všechny vlastnosti vejce na maximum. A samozřejmě vás zasvětíme do umění přípravy dokonale vyšlehaného sněhu, hedvábně jemného žloutkového krému bez jediné hrudky, husté majonézy a nadýchané holandské omáčky. ***** V kuchařce Slavná vejce najdete tyto kapitoly: * Věhlasná vejce * Malá vejce * Velká vejce * Mazaná vejce * Sladká vejce * Servis

 

Zatím nikdo nehodnotil.

Hodnotit
Hodnocení knihy

Počet hvězdiček

Jméno:
Hodnocení:
Zrušit





© 2000 - 2024 Jasminka.cz