neuveden: Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit)
Doporučená cena: 399,- Kč
Naše cena: 339,- Kč
(sleva 15 % - ušetříte 60 Kč)
Autor: neuveden
Druh vazby: Knihy - vázané
Počet stran: 164
Rozměr: 199 x 246 mm
Vydáno: 2014-04-01
Stav: Skladem v externím skladu
Datum odeslání: Do týdne
ISBN: 978-80-87575-13-0
EAN: 9788087575130
Nakladatelství: Burda International CZ s.r.o.
Sdílejte na Facebooku
Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské a francouzskou kuchyni přichází s knihou věnovanou kuchyni asijské. Těšte se na ohňostroj chutí, barev a vůní! "Koukali jsme pod hbité prsty mistrů suši a přes rameno kuchařům těch nejlepších vietnamských bister. Sháněli jsme exotické ovoce a roztodivné bylinky, sami si míchali kari pastu, nakládali kimči, balili jarní závitky a ani na okamžik jsme neodložili hůlky…," říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková. "Výsledkem našeho snažení jsou ty nejúžasnější originální recepty, které nabízejí země jihovýchodní Asie od Barmy přes Thajsko, Vietnam a Čínu až po Indonésii a Koreu," dodává. Kniha je rozdělena do sedmi kapitol. Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak a kde nakupovat a použít exotické suroviny (od bylinek až po nejrůznější ochucovadla). Kapitoly: - Chuť pravé Asie (ty nejlepší autentické recepty: vietnamská polévka pho, suši, pekingská kachna, indonéská rýže nasi goreng...) - Hot & cold (saláty a polévky) - Dary země i moře (pokrmy s masem, rybami a dary moře: hovězí satay, kuřecí křídla po vietnamsku...) - Někdo to rád ostré (kari, chilli omáčka, marináda terijaki) - Wokování (pokrmu z woku) - Naplňte to! (čínské knedlíčky, taštičky, jarní závitky a rolky…) - Tááák sladké (dezerty, zmrzlina z čaje matcha)
Zatím nikdo nehodnotil.