Šmíd Václav: Gastronomický slovník v kostce
Doporučená cena: 99,- Kč
Naše cena: 84,- Kč
(sleva 15 % - ušetříte 15 Kč)
Autor: Šmíd Václav
Druh vazby: Knihy - paperback
Počet stran: 106
Rozměr: 148 x 209 mm
Stav: Skladem v externím skladu
Datum odeslání: Do týdne
EAN: 326796
Nakladatelství: Runštuk Radek - R plus
Sdílejte na Facebooku
Gastronomický slovník v kostce obsahuje pojmy v jazyce českém, anglickém, francouzském, italském a německém včetně transkripce. V němčině se transkripce neuvádí, protože pravidla výslovnosti jsou zařazena na začátku slovníku. Uvedené jazyky v tomto slovníku jsou nejpoužívanější v Evropě. Navíc Francie je kolébkou kulinářského umění a mnoho gastronomických termínů se nepřekládá do dalších jazyků. Výběr a sled jednotlivých pojmů vychází z tematických okruhů spojených s činností v hotelu, v kuchyni, v restauraci atd.
Zatím nikdo nehodnotil.