Jasminka.cz - internetové knihkupectví Položek v košíku položek v košíku 0 0
Vyhledávání:

Hlavní stránka > Runstuk Radek plus


Runstuk Radek plus


Zobrazeno 1-20 výsledků z 27
řazených:
kolektiv autorů: Receptury studených pokrmů
Aktuálně vydaný soubor čítá 816 stran a je opět sladěn s platnou legislativou. Řada receptur je využitelných především na rautech a cateringových akcí ... více o knize

Naše cena: 421,- Kč - (sleva 15 %)
Černý Jiří: Moderní kuchyně ve společném stravování
Moderní kuchyně je složitý a dobře fungující organismus, ke kterému je třeba moderní technologické vybavení, splnění hygienických a zákonných požadavk ... více o knize

Naše cena: 195,- Kč - (sleva 15 %)
Černý Jiří: Nový encyklopedický slovník gastronomie, L–Ž
Oba díly slovníku využijí nejen odborníci pracující v oboru gastronomie, ale je určen také pro amatéry. Jde o velmi zajímavou publikaci, která u nás d ... více o knize

Naše cena: 254,- Kč - (sleva 15 %)
Černý Jiří: Barový provoz v kostce
Černý Jiří: Barový provoz v kostce
Naše společnost, která dosáhla v mnoha ohledech vynikajícího civilizačního stupně, stále ještě zvyšuje své požadavky pokud jde o stolování a konzumaci ... více o knize

Naše cena: 152,- Kč - (sleva 15 %)
Petuchowski Jacob J.: Pravda o dietách - o redučkních zvláště
V této publikaci, zpracované naším předním odborníkem, se můžete dočíst co je to dietní stravování a správná výživa a to jak pro zdravou populaci, tak ... více o knize

Naše cena: 84,- Kč - (sleva 15 %)
Hrbková Zdeňka: Nové stolničení v kostce
Hrbková Zdeňka: Nové stolničení v kostce
Stolničení v kostce je určeno pro potřeby pracovníků ve veřejném stravování. Autoři předkládají odbornou publikaci, která populární formou vysvětluje ... více o knize

Naše cena: 246,- Kč - (sleva 15 %)
Gregorová Vlasta: Gastronomický a společenský průvodce světem 2 - Afrika a Asie
Druhý díl knihy se týká afrických a asijských způsobů stolování a gastronomie a seznamuje nás s tradicemi jednotlivých regionů. více o knize

Naše cena: 203,- Kč - (sleva 15 %)
Ječný Dobromil: Společenské chování v kostce
Dříve učila citu pro takt, slušnost a vhodnost chování od útlého dětství rodina a tuto její výuku pak přebírala škola. Možná, v dnešní uspěchané době ... více o knize

Naše cena: 101,- Kč - (sleva 15 %)
Štěpánek Karel: Stolničení v kostce
Štěpánek Karel: Stolničení v kostce
Pro potřeby pracovníků veřejného stravování, studentům i účastníkům rekvalifikačních kurzů autoři předkládají odbornou publikaci, která vysvětluje kom ... více o knize

Naše cena: 101,- Kč - (sleva 15 %)
Černý Jiří, Krupička Jiří Ing.: Nový moderní hotel
Černý Jiří, Krupička Jiří Ing.: Nový moderní hotel
Přepracované druhé vydání této publikace vychází z velmi úspěšného prvního vydání. Jsou zde využity nejnovější poznatky a předpisy související se vstu ... více o knize

Naše cena: 195,- Kč - (sleva 15 %)
Uzel Radim, Koubek Karel: Erotova lampa
Uzel Radim, Koubek Karel: Erotova lampa
Autoři, kteří jsou předními odborníky v oboru sexuologie a psychologie hovoří otevřeně o problémech sexu, lásky a partnerských vztazích. Kniha je urče ... více o knize

Naše cena: 169,- Kč - (sleva 15 %)
Lukscheiter Antonín: Tillandsia I - Začínáme s tilandsiemi. Beginning with Tillandsias
Kniha je určena všem, kteří pěstují okrasné rostliny pro potěchu i lásku k přírodě. Obdivují její pestrost a zajímají se o méně známé, ale o to podivu ... více o knize

Naše cena: 169,- Kč - (sleva 15 %)
Černý Jiří: Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K
Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulin ... více o knize

Naše cena: 254,- Kč - (sleva 15 %)
Gregorová Vlasta: Gastronomický a společenský průvodce světem 1 - Evropa
Druhý díl knihy se týká afrických a asijských způsobů stolování a gastronomie a seznamuje nás s tradicemi jednotlivých regionů. více o knize

Naše cena: 203,- Kč - (sleva 15 %)
Půlpánová Alena: Cukrářská technologie
Půlpánová Alena: Cukrářská technologie
Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou vý ... více o knize

Naše cena: 336,- Kč - (sleva 15 %)
Šmíd Václav: Gastronomický slovník v kostce
Gastronomický slovník v kostce obsahuje pojmy v jazyce českém, anglickém, francouzském, italském a německém včetně transkripce. V němčině se transkrip ... více o knize

Naše cena: 84,- Kč - (sleva 15 %)
Ječný Dobromil: Psychologie v kostce (rozum, cit a vůle)
V životě od narození až do smrti jsme v neustálém kontaktu s lidmi. Společenské kontakty jsou nástrojem vzájemného dorozumívání, vzájemného chápání a ... více o knize

Naše cena: 110,- Kč - (sleva 15 %)
Hegner David: Encyklopedický slovník teraristiky a herpetologie
Nosným pilířem knihy je systematický průřez světovou herpetofaunou, a to v abecedním pořádku. Vedle termínů z oblasti taxonomie zde naleznete i základ ... více o knize

Naše cena: 254,- Kč - (sleva 15 %)
Runštuk Jaroslav: Receptury teplých pokrmů
Runštuk Jaroslav: Receptury teplých pokrmů
Aktuální 8. přepracované vydání souboru „Receptury teplých pokrmů“ - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moder ... více o knize

Naše cena: 506,- Kč - (sleva 15 %)
Mašek Libor: Potraviny a nápoje v kostce
Čtenáři jsou seznámeni nejen se všeobecnými údaji o potravinách, ale též s jejich složením, způsoby přípravy, uchovávání a rovněž s problematikou cizo ... více o knize

Naše cena: 144,- Kč - (sleva 15 %)

 

Stránka: 1 2 Další




© 2000 - 2024 Jasminka.cz