Jasminka.cz - internetové knihkupectví Položek v košíku položek v košíku 0 0
Vyhledávání:

Hlavní stránka > Runstuk Radek plus


 

 

Runstuk Radek plus


Zobrazeno 1-20 výsledků z 26
řazených:
Půlpánová Alena: Cukrářská technologie
Půlpánová Alena: Cukrářská technologie
Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou vý ...
více o knize

Naše cena: 356,- Kč - (sleva 10 %)

Černý Jiří: Moderní kuchyně ve společném stravování
Moderní kuchyně je složitý a dobře fungující organismus, ke kterému je třeba moderní technologické vybavení, splnění hygienických a zákonných požadavk ...
více o knize

Naše cena: 206,- Kč - (sleva 10 %)

Černý Jiří: Barový provoz v kostce
Černý Jiří: Barový provoz v kostce
Naše společnost, která dosáhla v mnoha ohledech vynikajícího civilizačního stupně, stále ještě zvyšuje své požadavky pokud jde o stolování a konzumaci ...
více o knize

Naše cena: 161,- Kč - (sleva 10 %)

Hrubý Stanislav: Pravda o dietách - o redučkních zvláště
V této publikaci, zpracované naším předním odborníkem, se můžete dočíst co je to dietní stravování a správná výživa a to jak pro zdravou populaci, tak ...
více o knize

Naše cena: 89,- Kč - (sleva 10 %)

Šmíd Václav PaedDr.: Gastronomický slovník v kostce
Šmíd Václav PaedDr.: Gastronomický slovník v kostce
Gastronomický slovník v kostce obsahuje pojmy v jazyce českém, anglickém, francouzském, italském a německém včetně transkripce. V němčině se transkrip ...
více o knize

Naše cena: 89,- Kč - (sleva 10 %)

Gregorová Vlasta: Gastronomický a společenský průvodce světem 2 - Afrika a Asie
Druhý díl knihy se týká afrických a asijských způsobů stolování a gastronomie a seznamuje nás s tradicemi jednotlivých regionů.
více o knize

Naše cena: 215,- Kč - (sleva 10 %)

Čuřík Petr: Živé drahokamy v teráriích
Chov zlatohlávků a nosorožíků v teráriích, popis chovných zařízení, potrava, škůdci atd. Publikace je doplněna perokresbami a barevnými fotografiemi.
více o knize

Naše cena: 134,- Kč - (sleva 10 %)

Ječný Dobromil: Společenské chování v kostce
Dříve učila citu pro takt, slušnost a vhodnost chování od útlého dětství rodina a tuto její výuku pak přebírala škola. Možná, v dnešní uspěchané době ...
více o knize

Naše cena: 107,- Kč - (sleva 10 %)

Ječný Dobromil: Psychologie v kostce (rozum, cit a vůe)
V životě od narození až do smrti jsme v neustálém kontaktu s lidmi. Společenské kontakty jsou nástrojem vzájemného dorozumívání, vzájemného chápání a ...
více o knize

Naše cena: 116,- Kč - (sleva 10 %)

Kocourek Ivan: Drobní savci v teráriích a v klecích
První česká publikace, která shrnuje základní údaje o chovu většiny u nás v současné době dostupných skupin drobných savců. Na příkladech jednotlivých ...
více o knize

Naše cena: 161,- Kč - (sleva 10 %)

Hegner David: Encyklopedický slovník teraristiky a herpetelogie
Nosným pilířem knihy je systematický průřez světovou herpetofaunou, a to v abecedním pořádku. Vedle termínů z oblasti taxonomie zde naleznete i základ ...
více o knize

Naše cena: 269,- Kč - (sleva 10 %)

Tuláčková Miloslava, Štěpánek Karel PaedDr.: Stolničení v kostce
Tuláčková Miloslava, Štěpánek Karel PaedDr.: Stolničení v kostce
Pro potřeby pracovníků veřejného stravování, studentům i účastníkům rekvalifikačních kurzů autoři předkládají odbornou publikaci, která vysvětluje kom ...
více o knize

Naše cena: 107,- Kč - (sleva 10 %)

Zelinka Jaroslav, Voženílek Petr: Krokodýlové - přežívající současníci dinosaurů
Kniha pojednává o prehistorii a historii krokodýlů, kteří byli současníky dinosaurů a přežili až do dnešní doby. Naleznete zde kapitoly věnované evolu ...
více o knize

Naše cena: 170,- Kč - (sleva 10 %)

Lukscheiter Antonín, Lukscheiter Ondřej: Tillandsia I - Začínáme s tilandsiemi. Beginning with Tillandsias
Kniha je určena všem, kteří pěstují okrasné rostliny pro potěchu i lásku k přírodě. Obdivují její pestrost a zajímají se o méně známé, ale o to podivu ...
více o knize

Naše cena: 179,- Kč - (sleva 10 %)

Černý Jiří: Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K
Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulin ...
více o knize

Naše cena: 269,- Kč - (sleva 10 %)

Gregorová Vlasta: Gastronomický a společenský průvodce světem 1 - Evropa
Druhý díl knihy se týká afrických a asijských způsobů stolování a gastronomie a seznamuje nás s tradicemi jednotlivých regionů.
více o knize

Naše cena: 215,- Kč - (sleva 10 %)

Kocourek Ivan: Nejedovatí hadi v přírdě a v teráriích
Tato kniha je určena všem zájemcům, kteří nevidí v hadech jen "ošklivé lezoucí živočichy", ale zajímavé spoluobyvatele našeho světa. Zvláště pak těm, ...
více o knize

Naše cena: 206,- Kč - (sleva 10 %)

Runštuk Jaroslav a kolektiv: Receptury studených pokrmů
Runštuk Jaroslav a kolektiv: Receptury studených pokrmů
Aktuálně vydaný soubor čítá 816 stran a je opět sladěn s platnou legislativou. Řada receptur je využitelných především na rautech a cateringových akcí ...
více o knize

Naše cena: 446,- Kč - (sleva 10 %)

Uzel Radim, Koubek Karel: Erotova lampa
Uzel Radim, Koubek Karel: Erotova lampa
Autoři, kteří jsou předními odborníky v oboru sexuologie a psychologie hovoří otevřeně o problémech sexu, lásky a partnerských vztazích. Kniha je urče ...
více o knize

Naše cena: 179,- Kč - (sleva 10 %)

Kocourek Ivan, Král Jaromír MVDr.: Terárium A - Z
Kocourek Ivan, Král Jaromír MVDr.: Terárium A - Z
Tato kniha podává přehled o stavbě a zařizování terárií, o získávání živočichů a o chovu počínaje bezobratlými a obojživelníky a konče plazy a savci. ...
více o knize

Naše cena: 206,- Kč - (sleva 10 %)

 

Stránka: 1 2 Další

 

© 2000 - 2020 Jasminka.cz