Lenka Žák: Víme, co jíme - Vědomé vaření - Biolenka
Doporučená cena: 399,- Kč
Naše cena: 339,- Kč
(sleva 15 % - ušetříte 60 Kč)
Autor: Lenka Žák
Druh vazby: Vázaná
Počet stran: 184
Formát: 220x220 mm
Stav: Na skladě
Datum dodání: Do 72 hodin
ISBN: 978-80-7281-444-2
EAN: 9788072814442
Nakladatelství: Eminent
Sdílejte na Facebooku
Kuchařka Víme, co jíme - Vědomé vaření chce čtenářům ukázat, jak můžeme šetřit peníze, své zdraví i přírodu tím, že maximálně využijeme navařené suroviny. Zaměřuje se hlavně na obiloviny. Vařit podle ní mohou lidé s bezlepkovou dietou, alergici, vegani, vegetariáni, ale i všichni, kteří si chtějí zpestřit svůj jídelníček. Navaříme-li plný hrnec jáhel, pohanky nebo špaldy, nabízí se možnost zpracování od hlavních jídel, polévek, pomazánek až po deserty. A to všechno bez glutamátů a jiných chemických přísad, bílého cukru a bílé mouky. Kniha je netradiční kuchařkou, píše se v ní totiž o energii přírody, o jejím působení na naše zdraví, a autorka ji dokonce zve do své kuchyně jako nedílnou součást přípravy jednotlivých pokrmů. Nakonec tady najdete i několik rozhovorů: s hercem Jaroslavem Duškem, MUDr. Janem Hnízdilem, Klárou Jíchovou, která se zabývá makrobiotikou a publikuje články o výživě dětí, a taky s autorkou Biolenkou, ta moderuje pravidelný rozhlasový pořad o zdravé výživě.
Zatím nikdo nehodnotil.
Nabízené knihy od stejného autora(autorky):
Lenka Žák: Ošetřovatelství v interně I