Jasminka.cz - internetové knihkupectví Položek v košíku položek v košíku 0 0
Vyhledávání:

Hlavní stránka > Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur



Katz Sandor Ellix: Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur


Katz Sandor Ellix: Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur Doporučená cena: 399,- Kč
Naše cena: 359,- Kč
(sleva 10 % - ušetříte 40 Kč)

Autor: Katz Sandor Ellix
Druh vazby: Knihy - vázané
Počet stran: 256
Rozměr: 153 x 194 mm
Vydáno: 2020-11-09
Stav: Skladem v externím skladu
Datum odeslání: Do týdne

ISBN: 978-80-271-3029-0
EAN: 9788027130290
Nakladatelství: GRADA Publishing, a. s.
Sdílejte na Facebooku


Síla přírodní fermentace je oslavou přírodního bohatství, jehož chuti a prospěšných látek si lidstvo užívá po tisíce let a které se může stát součástí i vašeho jídelníčku. Je první kuchařkou, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin – zavede vás do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla. Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu či šumivé víno). S téměř stovkou receptů je nejobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.

 

Zatím nikdo nehodnotil.

Hodnotit
Hodnocení knihy

Počet hvězdiček

Jméno:
Hodnocení:
Zrušit


Nabízené knihy od stejného autora(autorky):
Katz Sandor Ellix: Umění fermentace I. Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimčchi, kysan


© 2000 - 2022 Jasminka.cz