Katz Sandor Ellix: Umění fermentace I. Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimčchi, kysan

Naše cena: 449,- Kč
(sleva 10 % - ušetříte 50 Kč)
Autor: Katz Sandor Ellix
Druh vazby: Knihy - vázané
Počet stran: 360
Rozměr: 159 x 240 mm
Vydáno: 2021-11-16
Stav: Výprodej - poslední kusy
Datum odeslání: viz. obchodní podmínky
ISBN: 978-80-271-0316-4
EAN: 9788027103164
Nakladatelství: GRADA Publishing, a. s.

Nejobsáhlejší knihu o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem. Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět, něco si doma nakvasit, vybavit si kuchyň, osvojit si opravdu jednoduché postupy, až detektivně si počíst o světě přátelských mikrobů prospívajících našemu lidskému zdraví, kulinářsky pocestovat po celém světě a stát se expertem v přípravě kvašených potravin od kváskového chleba přes zeleninu po rozličné alkoholy, tahle kniha vás nesmí minout!





Nabízené knihy od stejného autora(autorky):
Katz Sandor Ellix: Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur