Jasminka.cz - internetové knihkupectví Položek v košíku položek v košíku 0 0
Vyhledávání:

Hlavní stránka > Technologie přípravy pokrmů 1



Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 1


Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 1 Doporučená cena: 180,- Kč
Naše cena: 162,- Kč
(sleva 10 % - ušetříte 18 Kč)

Autor: Sedláčková Hana
Druh vazby: Knihy - paperback
Počet stran: 88
Rozměr: 206 x 295 mm
Vydáno: 2010-06-01
Stav: Výprodej - poslední kusy
Datum odeslání: viz. obchodní podmínky

ISBN: 80-7168-912-2
EAN: 9788071689126
Nakladatelství: FORTUNA - JUDr. František Talián
Sdílejte na Facebooku


První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Vzhledem k obsahové náplni tohoto dílu je tato publikace nejenom potřebnou publikací pro školy, ale také vhodným zdrojem informací pro provozovatele gastronomické výroby.Dále popisuje zpracování potravina přípravu polévek.

 

Zatím nikdo nehodnotil.

Hodnotit
Hodnocení knihy

Počet hvězdiček

Jméno:
Hodnocení:
Zrušit


Nabízené knihy od stejného autora(autorky):
Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání
Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání
Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání
Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 6


© 2000 - 2022 Jasminka.cz