Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 1

Naše cena: 162,- Kč
(sleva 15 % - ušetříte 29 Kč)
Autor: Sedláčková Hana
Druh vazby: Knihy - paperback
Počet stran: 88
Rozměr: 206 x 295 mm
Vydáno: 2010-06-01
Stav: Skladem v externím skladu
Datum odeslání: Do týdne
ISBN: 80-7168-912-2
EAN: 9788071689126
Nakladatelství: FORTUNA - JUDr. František Talián

První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Vzhledem k obsahové náplni tohoto dílu je tato publikace nejenom potřebnou publikací pro školy, ale také vhodným zdrojem informací pro provozovatele gastronomické výroby.Dále popisuje zpracování potravina přípravu polévek.





Nabízené knihy od stejného autora(autorky):
Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání
Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání