Jasminka.cz - internetové knihkupectví Položek v košíku položek v košíku 0 0
Vyhledávání:

Hlavní stránka > Učebnice, slovníky > Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání


 

 


Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání


Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání Doporučená cena: 165,- Kč
Naše cena: 149,- Kč
(sleva 10 % - ušetříte 17 Kč)

Druh vazby: Knihy - paperback
Počet stran: 112
Rozměr: 204 x 295 mm
Vydáno: 2010-06-01
Stav: Výprodej - poslední kusy
Datum odeslání: viz. obchodní podmínky

ISBN: 978-80-7373-066-6
EAN: 9788073730666
Nakladatelství: FORTUNA - JUDr. František Talián
Sdílejte na Facebooku


Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

 

Zatím nikdo nehodnotil.

Hodnotit
Hodnocení knihy

Počet hvězdiček

Jméno:
Hodnocení:
Zrušit


Nabízené knihy od stejného autora(autorky):
Sedláčková Hana: Hodnocení výsledků předškolního vzdělávání
Sedláčková Hana: Kuchařka české šlechty - 200 receptů z kuchyně Zdenky a Berty Lobkowiczovýc
Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 6

 

 

 

Ks:

 

 

 

 

© 2000 - 2020 Jasminka.cz