Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání

Naše cena: 170,- Kč
(sleva 15 % - ušetříte 30 Kč)
Autor: Sedláčková Hana
Druh vazby: Knihy - paperback
Počet stran: 152
Rozměr: 207 x 295 mm
Vydáno: 2010-06-01
Stav: Skladem v externím skladu
Datum odeslání: Do týdne
ISBN: 978-80-7373-026-0
EAN: 9788073730260
Nakladatelství: FORTUNA - JUDr. František Talián

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.





Nabízené knihy od stejného autora(autorky):
Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 1
Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání