|
Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání![]() Naše cena: 161,- Kč (sleva 10 % - ušetříte 18 Kč) Autor: Sedláčková Hana Druh vazby: Knihy - paperback Počet stran: 152 Rozměr: 205 x 295 mm Vydáno: 2010-06-01 Stav: Výprodej - poslední kusy Datum odeslání: viz. obchodní podmínky ISBN: 978-80-7373-026-0 EAN: 9788073730260 Nakladatelství: FORTUNA - JUDr. František Talián ![]() Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nabízené knihy od stejného autora(autorky): Sedláčková Hana: Hodnocení výsledků předškolního vzdělávání Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 6 |
|
© 2000 - 2021 Jasminka.cz |
Email: info@jasminka.cz, Mobilní verze |