Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání
Doporučená cena: 190,- Kč
Naše cena: 162,- Kč
(sleva 15 % - ušetříte 29 Kč)
Autor: Sedláčková Hana
Druh vazby: Knihy - paperback
Počet stran: 88
Rozměr: 205 x 295 mm
Vydáno: 2010-06-01
Stav: Výprodej - poslední kusy
Datum odeslání: viz. obchodní podmínky
ISBN: 978-80-7373-032-1
EAN: 9788073730321
Nakladatelství: FORTUNA - JUDr. František Talián
Sdílejte na Facebooku
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Zatím nikdo nehodnotil.
Nabízené knihy od stejného autora(autorky):
Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání